Workshop Reload your Battery, MAMA

Doel workshop:

De workshop Reload your battery, MAMA geeft deelnemers inzicht en bewustzijn over energiegevers en energievreters in hun leven, wat geeft energie en wat vreet energie.

Tevens verwerven de deelnemers gedurende de workshop kennis over stress- en vermoeidheidssignalen die kunnen leiden tot uitputting.

De deelnemers verlaten uiteindelijk de workshop met minimaal één actiepunt gericht op behoud of verbetering van de eigen energiebalans en veerkracht.

Inhoud workshop:

De workshop ‘Reload your battery, MAMA’ richt zich op werkende moeders die behoefte hebben aan meer energie en balans in het leven. Het moederschap combineren met een baan en dan ook tijd en energie over houden voor je sociale leven én voor jezelf, hoe doe je dat?

Om op die vraag antwoord te kunnen geven gaan we in de workshop aan de slag met energiebronnen, stressoren en ingesleten vaste patronen. Door middel van informatie opdoen, reflectie opdrachten en het ontwikkelen van een actieplan, kunnen de deelnemers na de workshop de eerste stap zetten op weg naar meer balans en energie in hun leven!

Aan het eind van de workshop hebben de deelnemers handvatten om energievretende patronen te doorbreken en om te zetten in energiegevend gedrag aan de hand van het principe van de implementatie intentie.

Duur:

1,5 – 2 uur

Aantal deelnemers

Maximaal 12

Trainer :

Marieke Vogels-Vlake