Reload your Battery, Executives

Voor wie?

Ondernemers, directeuren en top managers!

Inhoud programma

Het coachingsprogramma voor executives is een op maat gemaakt programma gericht op de individuele doelstelling van de deelnemer.

Als bestuurder van een organisatie of eigen onderneming wordt er veel van je verwacht en/of jij vraagt veel van jezelf. Naast het acteren als bestuurder van een bedrijf zijn er meer zaken in je leven die aandacht nodig hebben. In het coachingstraject zijn dat onderwerpen waar we het over kunnen hebben. Hoe is je work life balance, hoe zorg je dat in tijden van stress en drukte je goed voor jezelf blijft zorgen. En wat is dat eigenlijk, goed voor jezelf zorgen? Voor de één betekent dat sporten, voor de ander er op uit trekken met het gezin. De vraag is wat jij nodig hebt om als bestuurder fit aan de slag te kunnen en om als mens lekker in je vel te zitten. Het coachingstraject voor executives helpt je antwoorden te vinden op deze vragen én leert je duurzame veranderingen in je leefstijl door te voeren. Je staat daardoor met meer plezier, energie en balans in het leven.

Methodiek

Als (Leefstijl) Coach / Trainer heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van  medewerkers van bedrijven. Ik maak in mijn gesprekken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde gesprekstechnieken, interventies en inzichten.