Afvallen op het werk

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching gaat over kiezen voor jezelf, voor verandering en voor meer fitheid en eigenwaarde. Het programma is er op gericht om samen met jou te werken aan je persoonlijke doelstelling.

Voeding en afvallen

Het programma voeding en afvallen heeft als doel om je te begeleiden naar een gezond leefpatroon waarbij jouw persoonlijke doelstelling het uitgangspunt vormt. Uiteindelijk gaat het om permanente gedragsverandering waardoor jij je doel niet alleen bereikt, maar ook behoudt.

Inhoud programma

Je wordt face to face begeleid bij jou op de werkvloer. De duur en het aantal coachingsgesprekken wordt vooraf in overleg bepaald.

Naast het thema voeding zullen ook andere thema’s in de gesprekken naar voren komen. Slaap, beweging en ontspanning bijvoorbeeld kunnen allen een effect hebben op jouw eetgedrag. Afvallen is meer dan aanpassingen in je voedingspatroon maken.

Als leefstijlcoach maak ik in mijn gesprekken gebruik van mijn jarenlange ervaring als coach en van diverse wetenschappelijk onderbouwde gesprekstechnieken, interventies en inzichten.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Vogels-Vlake 06-18671477 of via info@gezondinpraktijk.nl